Posebna obavijest direktora
Objavljeno 13.05.2021.

POŠTOVANI IZLAGAČI I POSLOVNI PARTNERI

Obavještavamo Vas da smo dana 12.05.2021. godine uputili dopis Stožeru civilne zaštite s zamolbom da nam se dozvoli održavanje odgođenog 23. Proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajama i to za period od 11.06.2021 do 13.06.2021. godine.

Ukupnom poboljšanom epidemiološkom situacijom na području cijele RH i padom broja novo zaraženih osoba virusom COVID 19 smatramo da su se stvorile okolnosti koje nam trebaju dozvoliti održavanje naše sajamske manifestacije na otvorenim površinama na našem sajamskom prostoru uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera.

Budući da smo s velikim brojem naših izlagača bili u stalnom kontaktu kroz cijelo vrijeme trajanja pandemie Covid 19 znamo da je ekonomska situacija svih nas zbog neodržavanja poslovnih aktivnosti bitno narušena i da svi zajedno što prije očekujemo povratak u normalnije okruženje koje će nam pomoći da ostvarimo poslovni uzlet.

Zbog toga želja nam je sve Vas skupa obavijestiti o našim pokrenutom inicijativom i planovima da se svi zajedno okupimo i organiziramo za održavanje odgađanom 23. Proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma.

O svim povratnim informacijama i povratnom pozitivnom odgovoru Stožera civilne zaštite na vrijeme ćemo Vas obavještavati putem svih predviđenih platformi i kanala komunikacije (web stranica bjelovarskog sajma, facebook stranice, sredstvima javnog priopćavanja i telefonskim putem).

Želimo Vas svima puno zdravlja i pozitivnog poslovnog optimizma s ciljem da svi zajedno nastavimo naše poslovne aktivnosti kroz ne nadoknadive sajamske manifestacije.

Veselimo se skorašnjem druženju i povratku normalnom životu uz poslovne aktivnosti.

Bjelovarski sajam d.o.o.
Direktor
Davorin Posavac

U Bjelovaru, 12.05.2021

MOGLO BI VAS ZANIMATI

VLASNICI SAJMA

NAŠI PARTNERI

PRIJAVE ZA IZLAGAČE

On-line prijava za izlagače. Samo nekoliko klikova i status izlagača je Vaš!