23. proljetni međunarodni bjelovarski sajam u lipnju. Uživo!
Objavljeno 27.05.2021.

Nacionalni stožer civilne zaštite napokon je dao “zeleno svjetlo” i za rad sajmova na otvorenom.

Još prošle godine odgođen 23. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam – napokon će se održati i to već od 11. do 13. lipnja! 

“Nadamo se da će nas vrijeme poslužiti i da su se ljudi poželjeli manifestacija“, kaže nam direktor Bjelovarskog sajma Davorin Posavac otkrivajući da će već danas slati i ponude izlagačima kako bi i sami znali kolika je točno zainteresiranost. 

Naime, Nacionalni stožer civilne zaštite napokon je dao “zeleno svjetlo” i za rad sajmova na otvorenom te gospodarskim manifestacijama na kojima se izlažu proizvodi. Popuštanje epidemioloških mjera, kako su najavili, ide od petka, 28. svibnja. Za sada, koliko je poznato, na takvim će okupljanjima maske biti obavezne. 

“I mi još čekamo sve upute, ali nakon toliko mjeseci, spremni smo za konačno održavanje sajma odgođenog još u 2020. godini“, naglašava Posavac. 

Odlukom su zadovoljni i u Zadružnom savezu Dalmacije, premda su 23. međunarodnu manifestaciju maslinara i uljara Noćnjak 2021., održali krajem travnja u digitalnom izdanju. 

“Već dvije godine čekamo da normalno napravimo manifestaciju”, kaže nam Lordan Ljubenkov, predsjednik Saveza koji je organizator i Sabatine,  međunarodne manifestacije vinara i vinogradara. Doduše, ona će se održati tradicionalno sredinom studenog, ovoga puta u Cavtatu. No, možda će, otkriva nam, nešto napraviti i ususret njoj. 

“Možda nešto bude u rujnu, moramo se dogovoriti”, kaže nam. 

Dakle, mjere protiv koronavirusa napokon popuštaju, a već u petak bi trebala biti dopuštena veća javna okupljanja. 

Izvor: https://www.agroklub.com/sajmovi-dogadjanja/23-proljetni-medunarodni-bjelovarski-sajam-u-lipnju-uzivo/68596/

MOGLO BI VAS ZANIMATI

VLASNICI SAJMA

NAŠI PARTNERI

PRIJAVE ZA IZLAGAČE  /  Odgođeno

On-line prijava za izlagače. Samo nekoliko klikova i status izlagača je Vaš!