Back

Test za prijevod

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.7″][et_pb_row _builder_version=”4.4.7″][et_pb_column _builder_version=”4.4.7″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.4.7″ hover_enabled=”0″]

Ovo je test za prijevod. Ovo je na hrvatskom jeziku.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.4.7″][et_pb_column _builder_version=”4.4.7″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.4.7″ hover_enabled=”0″]

Iako je zbog pandemije koronavirusa odgođen 23. Proljetni sajam, na Sajamskom prostoru Gudovac radi se punom „parom“.

Uz poštivanje svih mjera Nacionalnog stožera u tijeku su radovi na uređenju dodatnog izložbenog prostora. Iako se uz sve mjere posao odvija nešto sporije, dodatnih 10.000 četvornih metara otvorenog prostora već je u završnoj fazi.

Zemljani radovi su završeni, postavljene su nove instalacije, priključci za vodu i struju, te bandere s rasvjetom. Slijedi asfaltiranje prostora te uređenje šetnica.

Teško je prognozirati kad će pandemija završiti i kad će prvi izlagači i posjetitelji kročiti na Sajamski prostor Gudovac, no zato će ih djelatnici Bjelovarskog sajma spremno dočekati s novim, većim i modernijim izložbenim prostorom.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]