(R)EVOLUCIJA POLJOPRIVREDE

AGROKLUB

Sv.L.B.Mandića 157, 31 000 Osijek

Tel: +385 (0)31 217 000 | info@agroklub.com | www.agroklub.com

U vremenima brzih promjena informacija postaje ključ uspjeha. Agroklub informacijski sustav u poljoprivredi ih svakodnevno traži, oblikuje i objavljuje na internetu, s ciljem da pomogne razvoju poljoprivrednih proizvođača.

ŠTO JE AGROKLUB?

Agroklub je informacijski sustav u poljoprivredi koji djeluje u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini. U sebi sadrži različite oblike informacija, komunikacijskih rješenja i servisa kojima je cilj pomoći razvoju poljoprivrednih proizvođača.

Poljoprivredni portal

Na dnevnoj razini donosi vijesti, savjete, reportaže, kolumne iz sektora poljoprivedne proizvodnje. Pokriva sve teme ratarstva, stočarstva, voćarstva, vinogradarstva, povrćarstva i proizvodnje ukrasnog bilja. Sve ostale teme koje su vezane za život i razvoj ruralnog prostora također su važan dio portala

Poljoprivredni oglasnik

Spajanje ponude i potražnje svega čime se trguje uloga je poljoprivrednog oglasnika. Tu se na jednom mjestu nalaze oglasi koji su razvrstani u više kategorija. Svi oglasi imaju obilježja opisa, cijene, lokacije, a oglašivači su u mogućnosti postaviti i detaljne opise i priložiti multimedijalne materijale koji će bolje predstaviti predmet prodaje

Agro baze

Sve o sredstvima za zaštitu bilja, biljnim vrstama i sortama, gnojivima te drugim informacijama obrađeno je u digitalnom formatu u sekciji Agro Baza. Više tisuća artikala strukturiranih i detaljno opisanih proizvoda čini najdaljniju bazu podataka o poljoprivrednim inputima na internetu na ovim prostorima.

Klub

Pojavom popularnih društvenih mreža internet je dobio i drugu dimenziju. Sve više vremena korisnici provode online, a svakodnevno im je na raspolaganju i sve veći broj servisa i alata koji im šire spektar mogućnosti. Kreiranjem društvene mreže za poljoprivredne proizvođače željeli smo stvoriti komunikacijski alat i prostor gdje će farmeri moći razmjenjivati svoja iskustva iz prakse.

Agroklub u brojevima

Agroklub danas čini 13 zaposlenih djelatnika (IT, agronomija, društvene i ekonomske znanosti) te više od 60 novinara i honorarnih suradnika.

korisnika agrokluba

vrijednih zaposlenika

mil. otvorenih stranica godišnje

napisanih članaka

MOBILNA APLIKACIJA

Mobilna aplikacija Agroklub dostupna je od 2015. godine kroz besplatno preuzimanje za korisnike uređaja sa Android i iOS operativnim sustavom pametnih telefona nove generacije.

Aplikacija obuhvaća portalske informacije i komentare korisnika, preuzimanje je besplatno putem Apple App Store-a ili Google Play-a za Android uređaje.

iOS

PROMO MATERIJALI

Preuzmite našu promotivnu brošuru i saznajte sve što Vas zanima vezano uz Agroklub!

NAŠI KONTAKTI

Sv.L.B.Mandića 157, 31 000 Osijek

AgroKlub d.o.o.

Tel: 031 / 217 000

www.agroklub.com

info@agroklub.com