Najam, prodaja, servis i transport mehanizacije

UpRENT

Industrijska ulica 24, 10361 Hrušćica (Rugvica)

Tel: +385 91 332 9000  | 01/ 2455 000 |info@uprent.hr | https://uprent.hr

UP RENT D.O.O. je tvrtka specijalizirana za NAJAM, PRODAJU, SERVIS i TRANSPORT radnih platformi, viličara, auto košara i ostale opreme potrebne za siguran rad na visini.

Sa svojim dugogodišnjim menadžmentom od 2001. godine UP RENT apsolutni je lider u promoviranju i kulturi pružanja usluga u Republici Hrvatskoj te educiranju klijenata za siguran rad na visini.

Najam

Ako trebate radneplatforme, viličare, auto košare i ostale opreme na kraći ili duži period, u mogućnosti smo Vam ponuditi najam kako rabljenih tako i novih strojeva.

Strojeve možete iznajmiti na dnevnoj, tjednoj, mjesečnoj ili godišnjoj bazi.

Transport

Secijalizirani smo za utovar, prijevoz i istovar radnih strojeva i platformi po dogovorenoj cijeni i u dogovorenom vremenu. Naša kamionska flota također nam omogućuje fleksibilnost pri pružanju usluga vanjskog prijevoza.

 

Transport

Secijalizirani smo za utovar, prijevoz i istovar radnih strojeva i platformi po dogovorenoj cijeni i u dogovorenom vremenu. Naša kamionska flota također nam omogućuje fleksibilnost pri pružanju usluga vanjskog prijevoza

Prodaja

Naši stručnjaci za prodaju aktivno se angažiraju u pružanju detaljnih informacija, odgovaranju na pitanja te dijeljenju prednosti i karakteristika naših radnih platformi, viličara, auto košara i ostale opreme. Cilj nam je ne samo informirati, već i inspirirati potencijalne klijente da prepoznaju vrijednost naših strojeva.

Industrijska ulica 24, 10361 Hrušćica (Rugvica)
UP RENT D.O.O.

Facebook: UpRent.hr

Instagram: UpRent Croatia

https://www.uprent.hr/

info@uprent.hr