Back

Pipelife

PIPELIFE

Tvrtka Pipelife – HRVATSKA Cijevni sustavi d.o.o. osnovana je 29. rujna 1997. godine u Karlovcu, a 2010. godine preselila se u Kerestinec. Danas imamo otvorene poslovnice diljem Hrvatske. Kao jedan od vodećih proizvođača plastičnih cijevi i spojeva u Europi, uz već standardnu ponudu nudimo vam i sustave za navodnjavanje.

Uzgoj biljaka osnova je naše egzistencije i stoga je iznimno važno osigurati optimalne uvjete za njihov rast i razvoj. U današnje vrijeme ekstremnih vremenskih uvjeta, dugotrajnih i učestalih sušnih razdoblja te rijetkih, ali intenzivnijih oborina, glavni izazov predstavlja ravnomjerna raspodjela vode tijekom vegetacijskog perioda. Da bi se izborili s izazovima današnjice, Pipelife nudi vrhunska rješenja preciznog navodnjavanja i pouzdanu drenažu.

www.pipelife.hr

PRONAĐITE IDEALNO RJEŠENJE ZA USPJEŠAN PROJEK NAVODNJAVANJA S NAMA!

Možete računati na našu uslugu i iskustvo kroz sve faze projekta – od planiranja, preko dizajna do ugradnje. Na osnovu podataka o vrsti tla, topografiji, klimi, temperaturi i količini vode potrebne za određenu biljku, Pipelife nudi najbolje rješenje za Vas!