Back

UpRent

UPRENT

UP RENT D.O.O. je tvrtka specijalizirana za NAJAM, PRODAJU, SERVIS i TRANSPORT radnih platformi, viličara, auto košara i ostale opreme potrebne za siguran rad na visini. Sa svojim dugogodišnjim menadžmentom od 2001. godine UP RENT apsolutni je lider u promoviranju i kulturi pružanja usluga u Republici Hrvatskoj te educiranju klijenata za siguran rad na visini.

Industrijska ulica 24 | 10361 Hrušćica (Rugvica)

+385 (0)1 2455 000

info@uprent.hr

www.uprent.hr

NAJAM

Ako trebate radne platforme, viličare, auto košare i ostale opreme na kraći ili duži period, u mogućnosti smo Vam ponuditi najam kako rabljenih tako i novih strojeva. Strojeve možete iznajmiti na dnevnoj, tjednoj, mjesečnoj ili godišnjoj bazi.

TRANSPORT

Secijalizirani smo za utovar, prijevoz i istovar radnih strojeva i platformi po dogovorenoj cijeni i u dogovorenom vremenu. Naša kamionska flota također nam omogućuje fleksibilnost pri pružanju usluga vanjskog prijevoza.

PRODAJA

Naši stručnjaci za prodaju aktivno se angažiraju u pružanju detaljnih informacija, odgovaranju na pitanja te dijeljenju prednosti i karakteristika naših radnih platformi, viličara, auto košara i ostale opreme. Cilj nam je ne samo informirati, već i inspirirati potencijalne klijente da prepoznaju vrijednost naših strojeva.