29. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam bit će otvoren za posjetitelje od 09.00 do 18.00 sati
Objavljeno 06.09.2022.

29. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam otvorit će svoja „vrata“ za posjetitelje u petak 09. rujna u 9.00 sati. Sva tri dana sajmovanja Sajam će za posjetitelje biti otvoren od 9.00 do 18.00 sati.

Bit će otvorene sve blagajne, a od ove godine uvedene su i tri nove kategorije ulaznica: višednevna ulaznica za odrasle, višednevna ulaznica za djecu i obiteljska ulaznica.

Za sve posjetitelje osiguran je besplatan parking na Sajamskom prostoru, a osim toga organiziran je i prijevoz posjetitelja autobusima s autobusnog kolodvora u Bjelovaru.

MOGLO BI VAS ZANIMATI

Strateški plan razvoja Bjelovarskog sajma

Bjelovarski sajam d.o.o. započeo je izradu Strateškog plana razvoja za razdoblje od 2023.-2030. godine u suradnji s izlagačima, poslovnim partnerima i vanjskim suradnicima. Cilj ovog plana razvoja je budući razvoj sajamskog prostora, investicija i ulaganja u...

Stočni sajam

Zbog radova na parkiralištu Bjelovarskog sajma, Stočni sajam četvrtkom neće se održavati do daljnjega. O ponovnom početku rada stočnog sajma ćemo vas pravovremeno obavijestiti. Zahvaljujemo se na razumijevanju. Bjelovarski sajam d.o.o.

VLASNICI SAJMA

NAŠI PARTNERI

PRIJAVE ZA IZLAGAČE – 24. PROLJETNI SAJAM

On-line prijava za izlagače. Samo nekoliko klikova i status izlagača je Vaš!