Nove jesenske manifestacije: Sajam opreme za stočarstvo i Sajam OPG-ova i EKO proizvođača
Objavljeno 07.09.2022.

Ove godine, osim već tradicionalnih jesenskih manifestacija, po prvi puta održat će se i Sajam opreme za stočarstvo i Sajam OPG-ova i EKO proizvođača.

Mali obiteljski poljoprivredni proizvođači su bogatstvo hrvatske poljoprivrede, a na Sajmu će dobiti priliku da predstavesvoje tradicionalne, ali i inovativne proizvode, delicije, okuse, mirise, s kojima se sve više probijaju i na međunarodna tržišta.

Ne propustite obići njihove štandove, upoznajte se s njihovim proizvodima i počastite ih kupnjom istih za svoje najdraže ili pak kao poklone za poslovne partnere.


MOGLO BI VAS ZANIMATI

Strateški plan razvoja Bjelovarskog sajma

Bjelovarski sajam d.o.o. započeo je izradu Strateškog plana razvoja za razdoblje od 2023.-2030. godine u suradnji s izlagačima, poslovnim partnerima i vanjskim suradnicima. Cilj ovog plana razvoja je budući razvoj sajamskog prostora, investicija i ulaganja u...

Stočni sajam

Zbog radova na parkiralištu Bjelovarskog sajma, Stočni sajam četvrtkom neće se održavati do daljnjega. O ponovnom početku rada stočnog sajma ćemo vas pravovremeno obavijestiti. Zahvaljujemo se na razumijevanju. Bjelovarski sajam d.o.o.

VLASNICI SAJMA

NAŠI PARTNERI

PRIJAVE ZA IZLAGAČE – 24. PROLJETNI SAJAM

On-line prijava za izlagače. Samo nekoliko klikova i status izlagača je Vaš!