Odgoda i novi termin Pčelarskog sajma i Izložbe vina
Objavljeno 17.01.2022.

Obavještavamo Vas da smo, zbog aktualne epidemiološke situacije i propisanih mjera Stožera civilne zaštite (ograničenje broja ljudi u zatvorenim prostorima na 100 osoba s covid potvrdama), bili primorani donesti odluku o odgodi sajamske manifestacije 17. međunarodni pčelarski sajam i 8. izložba vina i vinogradarske opreme.

Umjesto najavljenog termina održavanja (5. i 6.02. 2022.), zakazan je novi termin za 26. i 27.02. 2022.

Nadamo se poboljšanju epidemiološke situacije u narednim tjednima i popuštanju propisanih mjera, te da ćemo biti u mogućnosti održati sajamsku manifestaciju u novom terminu.

Ukoliko neće biti moguće ni u ovom navedenom terminu, tj ako ne dođe do popuštanja propisanih mjera najmanje 10 dana prije novog termina, tada će se 17. međunarodni pčelarski sajam održati u sklopu Proljetnog sajma, u terminu od 1.-3.04. 2022.

Zahvaljujemo se na razumijevanju, a za sve dodatne informacije nas slobodno kontaktirajte ili pratite obavijesti na našoj web stranici, društvenim mrežama i putem ostalih oblika javnog informiranja.

Bjelovarski sajam d.o.o.

MOGLO BI VAS ZANIMATI

Strateški plan razvoja Bjelovarskog sajma

Bjelovarski sajam d.o.o. započeo je izradu Strateškog plana razvoja za razdoblje od 2023.-2030. godine u suradnji s izlagačima, poslovnim partnerima i vanjskim suradnicima. Cilj ovog plana razvoja je budući razvoj sajamskog prostora, investicija i ulaganja u...

Stočni sajam

Zbog radova na parkiralištu Bjelovarskog sajma, Stočni sajam četvrtkom neće se održavati do daljnjega. O ponovnom početku rada stočnog sajma ćemo vas pravovremeno obavijestiti. Zahvaljujemo se na razumijevanju. Bjelovarski sajam d.o.o.

VLASNICI SAJMA

NAŠI PARTNERI

PRIJAVE ZA IZLAGAČE – 24. PROLJETNI SAJAM

On-line prijava za izlagače. Samo nekoliko klikova i status izlagača je Vaš!