Odgođen 23. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam
Objavljeno 12.03.2020.

Nastavno na održanu izvanrednu sjednicu Kriznog stožera civilne zaštite Bjelovarsko-bilogorske županije, i donesene preporuke o neodržavanju javnih okupljanja, Bjelovarski sajam d.o.o. Vas ovim putem obavještava da se sajamska manifestacija 23. proljetni međunarodni bjelovarski sajam, Sajam poljoprivredne mehanizacije i 5. Drvni svijet, neće održati u zakazanom terminu od 27. – 29. ožujka 2020. godine.

Bjelovarski sajam će pratiti i analizirati nastalu situaciju, te ćemo se naknadno očitovati o daljnjim planovima i novim terminima naših sajamskih manifestacija.


Zdravlje i dobrobit naših vjernih izlagača i posjetitelja su nam svakako na prvom mjestu, te se nadamo što skorijem rješenju i kraju ove zdravstvene krize.


S poštovanjem,
Uprava Bjelovarskog sajma.

Klikom na sliku povećajte i pročitajte Odluku Stožera CZ u cjelosti.

MOGLO BI VAS ZANIMATI

Strateški plan razvoja Bjelovarskog sajma

Bjelovarski sajam d.o.o. započeo je izradu Strateškog plana razvoja za razdoblje od 2023.-2030. godine u suradnji s izlagačima, poslovnim partnerima i vanjskim suradnicima. Cilj ovog plana razvoja je budući razvoj sajamskog prostora, investicija i ulaganja u...

Stočni sajam

Zbog radova na parkiralištu Bjelovarskog sajma, Stočni sajam četvrtkom neće se održavati do daljnjega. O ponovnom početku rada stočnog sajma ćemo vas pravovremeno obavijestiti. Zahvaljujemo se na razumijevanju. Bjelovarski sajam d.o.o.

VLASNICI SAJMA

NAŠI PARTNERI

PRIJAVE ZA IZLAGAČE – 24. PROLJETNI SAJAM

On-line prijava za izlagače. Samo nekoliko klikova i status izlagača je Vaš!