Važna obavijest posjetiteljima i izlagačima!
Objavljeno 25.08.2021.

Pripremne radnje za održavanje 28. jesenskog međunarodnog bjelovarskog sajma su pri kraju, a ovogodišnju manifestaciju organiziramo u skladu s zadanim epidemiološkim mjerama i odlukama Stožera civilne zaštite za održavanje sajmova na otvorenim prostorima.

Naša sajamska manifestacija održat će se u kontroliranim uvjetima, što znači da će svi posjetitelji (osim djece mlađe od 12 godina starosti) pri ulazu u sajamski prostor biti obavezni predočiti COVID potvrdu o preboljenju, cijepljenju ili negativnom testu brzim antigenskim PCR testiranjem, te osobnu iskaznicu.

U slučaju da osoba nema COVID potvrdu ili negativan test, moći će se BESPLATNO testirati putem brzih testova na ulazu br. 1 i ulazu br. 6, tijekom sva tri dana Sajma u vremenu od 9 do 17 sati.

Brzi test će vrijediti 48 sati, ali samo u svrhu ulaska u Sajamski prostor Gudovac.

Zahvaljujemo se na razumijevanju!

MOGLO BI VAS ZANIMATI

Strateški plan razvoja Bjelovarskog sajma

Bjelovarski sajam d.o.o. započeo je izradu Strateškog plana razvoja za razdoblje od 2023.-2030. godine u suradnji s izlagačima, poslovnim partnerima i vanjskim suradnicima. Cilj ovog plana razvoja je budući razvoj sajamskog prostora, investicija i ulaganja u...

Stočni sajam

Zbog radova na parkiralištu Bjelovarskog sajma, Stočni sajam četvrtkom neće se održavati do daljnjega. O ponovnom početku rada stočnog sajma ćemo vas pravovremeno obavijestiti. Zahvaljujemo se na razumijevanju. Bjelovarski sajam d.o.o.

VLASNICI SAJMA

NAŠI PARTNERI

PRIJAVE ZA IZLAGAČE – 24. PROLJETNI SAJAM

On-line prijava za izlagače. Samo nekoliko klikova i status izlagača je Vaš!