Vikend u Gudovcu proveden u znaku malih životinja i airsoft natjecanja
Objavljeno 10.12.2019.

U subotu i nedjelju na sajamskom prostoru Gudovac održana je 27.županijska izložba malih životinja i 4. Specijalka Posavske kukmaste kokoši. Organizatori izložbe bili su Udruga uzgajatelja malih životinja „Mali uzgajatelj“ Bjelovar, Bjelovarski sajam i Hrvatski savez udruga uzgajatelja malih životinja.

Predstavilo se tako nekoliko stotina primjeraka malih životinja peradi, kokoši, različitih ptica, golubova. Izložbu su obilježili i proizvođači opreme i hrane za uzgoj i držanje malih životinja, te nekolicina obiteljsko-poljoprivrednih gospodarstava sa svojim proizvodima.

U nedjelju je održano i Airsoft natjecanje u taktičkom pucanju (ANTP) u organizaciji Airsoft kluba Alfa, Sportske zajednice grada Svete Nedjelje i Bjelovarskog sajma.

Posjetitelji su tako na jednom mjestu mogli pronaći sadržaje zanimljive za cijelu obitelj bez obzira na uzrast tako da su se na sajmu mogle vidjeti više generacije jedne obitelji, od onih najmanjih u dječjim kolicima do onih najstarijih. Time je ponovo potvrđeno da zanimljivim, raznovrsnim i korisnim sadržajima koji se sada već niz godina nalaze na svim sajamskim manifestacijama Bjelovarskog sajma broj posjetitelja nije upitan.

MOGLO BI VAS ZANIMATI

VLASNICI SAJMA

NAŠI PARTNERI

PRIJAVE ZA IZLAGAČE

On-line prijava za izlagače. Samo nekoliko klikova i status izlagača je Vaš!