SIGURNOST I FINANCIJSKA ZAŠTITA

ZAGREB, Ulica grada Vukovara 282

Tel: +385 01 600 40 00 | www.euroherc.hr

Euroherc osiguranje je osiguravajuće društvo osnovano privatnim kapitalom koje već više od tri desetljeća uspješno posluje na dinamičnom osigurateljnom tržištu u Republici Hrvatskoj, od 2017. godine i na austrijskom tržištu kao i na tržištu Talijanske Republike.

Uz Euroherc ste sigurni kada je najpotrebnije

Tijekom cijelog svojeg poslovanja Društvo je postavilo stabilne i čvrste temelje za uspješno poslovanje te izgradilo respektabilno i prepoznatljivo ime. Osnovna filozofija Društva je prilagoditi se tržištu na kojem posluje i uvijek težiti biti bolji. Kontinuirano podiže razinu konkurentnosti i kvalitete, vodeći pritom računa o potrebama i željama svojih osiguranika kojima nudi kvalitetne i inovativne proizvode za sigurnost i financijsku zaštitu klijenata. Educirani i motivirani djelatnici Euroherca kroz svakodnevnu komunikaciju s osiguranicima nastoje podizati svijest o potrebi zaštite i osiguranja od raznih rizika te svakom osiguraniku pristupaju individualno, kako bi im na jednom mjestu, stručno i učinkovito, ponudili prepoznatljivu i odgovarajuću osigurateljnu zaštitu upravo prema njihovim potrebama.

Sve su aktivnosti Euroherca usmjerene na zadržavanje više razine zaštite osiguranika, učinkovito upravljanje rizicima i transparentnost poslovanja.

Euroherc osiguranje

Euroherc osiguranje uspješno posluje na dinamičnom osigurateljnom tržištu i svakodnevno brine o sigurnosti svojih osiguranika.

Poslovanje Euroherca odvija se kroz 13 modernih podružnica u Zagrebu, Varaždinu, Bjelovaru, Slavonskom Brodu, Osijeku, Karlovcu, Sisku, Puli, Rijeci, Zadru, Splitu, Dubrovniku i Austriji i 649 prodajnih mjesta u kojima je zaposleno više od 1200 djelatnika.