SIGURNOST I FINANCIJSKA ZAŠTITA

ZAGREB, Ulica grada Vukovara 282

Tel: +385 01 600 40 00 | www.euroherc.hr

Trideset godina Euroherc osiguranje gradi svoju uspješnu poslovnu priču, prenoseći izvrsnost kroz generacije svojih djelatnika. Pomičući granice kroz snažan rast i razvoj, i usredotočenost na kvalitetu svojih osigurateljnih proizvoda, osim o osiguranicima u Republici Hrvatskoj, danas brine i o osiguranicima u Republici Austriji i u Talijanskoj Republici. Kroz tri desetljeća poslovanja Euroherc je izgradio respektabilno i prepoznatljivo međunarodno ime.

Trideset godina izvrsnosti

Od prvog dana, filozofija Društva je prilagoditi se tržištu na kojem posluje i biti bolje od konkurencije, uvoditi inovacije kako bi svojim osiguranicima ponudilo što kvalitetnije osigurateljno pokriće i financijsku zaštitu. Čvrst odnos sa svakim osiguranikom temeljen na povjerenju glavni je pokretač jedinstvenog poslovnog modela Društva. Ispuniti očekivanja 466.564 svoja osiguranika i biti njihov pouzdan partner u sigurnosti, ciljevi su koji dodatno obvezuju Društvo
na izvrsnost.

Ovakvu jasnu poslovnu strategiju svakodnevno provodi 1.230 stručnih djelatnika, kojima se kao najvrjednijem kapitalu Društva posvećuje posebna pozornost. Od samog uvođenja u posao, kroz kontinuiranu edukaciju i usavršavanje, stvara se radno okruženje u kojem svi mogu napredovati i razvijati se. Najbolji pokazatelj takvog ulaganja u ljude je činjenica da su današnji dioničari Društva bivši i sadašnji direktori i članovi Uprave. Snažan osjećaj zajedništva,pripadnost timu i borbeni duh te predanost istom cilju u svakom, i najmanjem segmentu poslovanja, jamče brz i uspješan odgovor na svaki izazov.

Još jednu posebnost poslovne strategije Euroherc osiguranja, čija vrijednost imovine je impresivnih 4,02 milijarde kuna, predstavlja kapitalno ulaganje u vlastite poslovne objekte i infrastrukturu. 15 moderno opremljenih podružnica i 650 prodajnih mjesta pokazatelji su namjere Društva da u svim sredinama u kojima posluje ostavi sad već dobro prepoznatljiv trag.

O izvrsnosti Društva i orijentiranosti na ostvarenje dugoročnih planova najbolje govore ostvareni rezultati – drugo mjesto na ukupnom tržištu osiguranja, s ostvarenih 1,48 milijardi kuna premijskog prihoda, te liderska pozicija na tržištu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti, s premijskim prihodom od 792,06 milijuna kuna i 619.137ugovorenih policau 2021. godini.

Kako ove brojke već godinama govore više od riječi, priča o Eurohercu jako je dobro poznata cijeloj poslovnoj zajednici i postala je svojevrstan sinonim za garantirani uspjeh.

Na čvrstim i stabilnim temeljima te uz nove izazove i prilike u vremenima pred nama, Euroherc obilježava svojih prvih trideset godina i hrabro nastavlja pomicati vlastite granice te stvarati sigurniju budućnost za sve nas.

 

Euroherc osiguranje

30 godina Euroherc osiguranje uspješno posluje na dinamičnom osigurateljnom tržištu i svakodnevno brine o sigurnosti svojih osiguranika.

Tijekom tog razdoblja, Društvo je postavilo stabilne i čvrste temelje za uspješno poslovanje te izgradilo respektabilno i prepoznatljivo ime. Društvo nudi kvalitetne i inovativne proizvode za sigurnost i financijsku zaštitu klijenata.