Proizvodi od gume

Gumiimpex-GRP d.o.o.

Pavleka Miškine 64C, 42000 Varaždin

Tel: +385 42 404 858 | Mob: +385 91 404 54 17

| slavica.bednjac@gumiimpex.hr | www.gumiimpex.hr

Tvrtka Gumiimpex-GRP d.o.o. ove godine na Bjelovarskom sajmu od 09. – 11.09.2022. će predstavljati gume svjetski poznatog proizvođača BKT i dio Gumiimpex-GRP proizvodnog asortimana kao što su obloge za staje, te gumene obloge od reciklirane gume.

Gumiimpex-GRP d.o.o. Varaždin razvio je svoju osnovnu djelatnost na proizvodima od guma, te plasira na domaće tržište automobilske gume za osobna, teretna vozila, autobuse i velike radne strojeve najpoznatijih svjetskih proizvođača. Na temelju načela održivog razvoja proizvodimo više od sedam tisuća različitih gumeno-tehničkih proizvoda, obnavljamo teretne gume i recikliramo auto gume, sustavno se razvijamo praćenjem novih tehnoloških dostignuća.

Od Gumiimpex- GRP proizvodnog asortimana izdvajamo obloge za staje. Gumene obloge za staje su iznimno udobne zbog konstrukcije, mekoće gume i visoke otpornosti na habanje. Obloge dugotrajno zadržavaju formu i mekoću, te imaju protuklizna svojstva, te su laka za čišćenje i dezinfekciju. Prednost gumenih obloga povezana je s povećanjem mobilnosti produktivnosti goveda, smanjuje se mehaničko-traumatsko oboljenje papaka, poboljšava se plodnost, smanjuju se veterinarski troškovi i troškovi održavanja