Zahvala posjetiteljima
Objavljeno 22.10.2021.

Nakon dvije godine pauze, 28. JESENSKI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM je ponovno oživio Sajamski prostor Gudovac, te vratio povjerenje u bolje sutra za sajamske manifestacije, kako u Hrvatskoj, tako i diljem svijeta.

Ovogodišnji Jesenski sajam okupio je preko 300 izlagača, koji su sukladno propisanim epidemiološkim mjerama i odlukama Stožera, nastupili gotovo isključivo samo na otvorenim izložbenim prostorima, a sajam je posjetilo dvadesetak tisuća posjetitelja. S obzirom na obavezno provođenje testiranja i kontrole covid-19 potvrda, organizatori i izlagači su mahom izrazili zadovoljstvo okupljenim brojem izlagača, popunjenošću sajamskog prostora, ali svakako i solidnom posjetom, te realiziranim i dogovorenim poslovima. 

Zahvaljujemo se svim izlagačima, posjetiteljima, poslovnim partnerima, uzgajivačima stoke, radnom osoblju i svima koji su na neki način pomogli da uspješno organiziramo i održimo JESENSKI SAJAM i DRŽAVNU STOČARSKU IZLOŽBU. Ponovno smo na našem Sajamskom prostoru Gudovac imali priliku vidjeti, čuti i osjetiti proizvode i usluge proizvođača, trgovaca i vrijednih hrvatskih uzgajivača. Nadamo se i vjerujemo da smo u izazovnim uvjetima opravdali vaše povjerenje i uloženi trud, te se radujemo novim susretima u idućoj godini.

MOGLO BI VAS ZANIMATI

VLASNICI SAJMA

NAŠI PARTNERI

PRIJAVE ZA IZLAGAČE – 24. PROLJETNI SAJAM

On-line prijava za izlagače. Samo nekoliko klikova i status izlagača je Vaš!