Zimska škola jahanja na Bjelovarskom sajmu!
Objavljeno 12.02.2020.

U suradnji s Hrvatskom udrugom Gidran pasmine konja i Povijesnom postrojbom Hrvatske vojske – Bjelovarski graničari Husari, organiziramo zimsku školu jahanja, koja će se održati u paviljonu 4 (aukcijska dvorana).

Zimska škola jahanja (početnička škola) će biti otvorena za javnost u periodu od 15.02.-15.04.2020. (subotom i nedjeljom), u terminima od 10.00 h – 17.00 sati.

Ponedjeljkom, srijedom i petkom će također biti otvorena za gledatelje (bez mogućnosti jahanja) Zimska jahaonica, u terminu od 18.00 – 21.00 sati.

Pozivamo sve zainteresirane ljubitelje konja i jahanja da slobodno navrate u navedenim terminima, te se okušaju u jahanju ili samo pogledaju rad s ovim plemenitim životinjama.

MOGLO BI VAS ZANIMATI

Strateški plan razvoja Bjelovarskog sajma

Bjelovarski sajam d.o.o. započeo je izradu Strateškog plana razvoja za razdoblje od 2023.-2030. godine u suradnji s izlagačima, poslovnim partnerima i vanjskim suradnicima. Cilj ovog plana razvoja je budući razvoj sajamskog prostora, investicija i ulaganja u...

Stočni sajam

Zbog radova na parkiralištu Bjelovarskog sajma, Stočni sajam četvrtkom neće se održavati do daljnjega. O ponovnom početku rada stočnog sajma ćemo vas pravovremeno obavijestiti. Zahvaljujemo se na razumijevanju. Bjelovarski sajam d.o.o.

VLASNICI SAJMA

NAŠI PARTNERI

PRIJAVE ZA IZLAGAČE – 24. PROLJETNI SAJAM

On-line prijava za izlagače. Samo nekoliko klikova i status izlagača je Vaš!