Back

19. Pčelarski sajam

0

Godina tradicije

Ponuda i prodaja

Najveća ponuda i prodaja pčelarske opreme

Pčelarski sajam na Sajamskom prostoru Gudovac je tijekom svih ovih godina bilježio konstantan rast, od početnih tridesetak, do gotovo 150 izlagača na posljednja dva izdanja. Ovako nešto ne bi bilo moguće bez međusobnog povjerenja izlagača i organizatora, te konstantnog velikog odaziva posjetitelja – pčelara, koji upravo u ovom periodu najviše pozornosti posvećuju pripremi za novu pčelarsku sezonu.

Med i pčelinji proizvodi

Najveća ponuda meda i proizvoda od meda

Tamo gdje su prisutni pčelari, mora biti meda i svih onih zdravih i kvalitetnih proizvoda kojima nas daruju vrijedne pčelice. Od suncokreta i kestena iz ravne Slavonije, bagrema i lipe s Bilogore, kadulje iz Istre, preko livade i meduna iz gorskih predjela, do vriska i drače s krajnjeg juga Hrvatske, otkrijte raznolikost okusa i mirisa meda i ostalih pčelinjih proizvoda.

Predavanja i okrugli stolovi

Kvalitetna predavanja i okrugli stolovi

Pčelarski sajam na Sajamskom prostoru Gudovac svake godine osigurava vrhunske predavače i obrađuje aktualne teme koje privlače pozornost svakog pčelara. Nemojte propustiti priliku za stjecanjem novih i osvježavanjem postojećih znanja, razmjenom iskustava ili inovativnim rješenjima u pčelarstvu.

Galerija fotografija