Peti element – sajam grijanja i obnovljivih izvora energije
Objavljeno 02.07.2020.

Peti element je sajamska manifestacija kojoj je cilj na jednom mjestu okupiti poslovne subjekte vezane uz tematiku grijanja i obnovljivih izvora energije.

Cilj joj je da ti isti subjekti sklope što više poslovnih suradnja, te da posjetiteljima prikažu sve novitete u tom segmentu.

Manifestacija je poljoprivrednicima izuzetno zanimljiva jer nudi nove tehnologije, odnosno svi zainteresirani imaju priliku za upoznavanjem s rješenjima ne samo za, primjerice, iskorištavanje solarne energije, već i s onima vezanima uz očitavanje podataka iz tla, praćenja usjeva dronom i slično.

Svake godine ova manifestacija bilježi povećanje broja izlagača iz tog područja i povećanje zainteresiranosti posjetitelja za njihove proizvode i usluge.

MOGLO BI VAS ZANIMATI

Strateški plan razvoja Bjelovarskog sajma

Bjelovarski sajam d.o.o. započeo je izradu Strateškog plana razvoja za razdoblje od 2023.-2030. godine u suradnji s izlagačima, poslovnim partnerima i vanjskim suradnicima. Cilj ovog plana razvoja je budući razvoj sajamskog prostora, investicija i ulaganja u...

Stočni sajam

Zbog radova na parkiralištu Bjelovarskog sajma, Stočni sajam četvrtkom neće se održavati do daljnjega. O ponovnom početku rada stočnog sajma ćemo vas pravovremeno obavijestiti. Zahvaljujemo se na razumijevanju. Bjelovarski sajam d.o.o.

VLASNICI SAJMA

NAŠI PARTNERI

PRIJAVE ZA IZLAGAČE – 24. PROLJETNI SAJAM

On-line prijava za izlagače. Samo nekoliko klikova i status izlagača je Vaš!