U tijeku su pripreme za 28. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam!
Objavljeno 15.06.2020.

Pridružite nam se i postanite dio jesenske priče 28. Jesenskog međunarodnog bjelovarskog sajma!!!

Ovu godinu započeli smo s najslađom manifestacijom Bjelovarskog sajma, 16.međunarodnim pčelarskim sajmom, koji je brojem izlagača i posjetitelja premašio lanjski sajam, te probio europske granice dolaskom izlagača i posjetitelja iz cijelog svijeta.

Nakon uspješno odrađenog Pčelarskog sajma krenuli smo u organizaciju 23.proljetnog sajma. Nažalost zaustavljeni smo s organizacijom zbog pandemije koronavirusa koja je odgodila održavanje Sajma do daljnjega.

Unatoč nekoliko provedenih mjeseci u otežanim uvjetima života i poslovanja,vrijeme je da ponovno probudimo Sajamski prostor Gudovac i da pokažemo sve najbolje što se nudi u poljoprivredi, stočarstvu, hortikulturi, obnovljivim izvorima energije te građevinskoj i komunalnoj opremi. Vrijeme je da krenemo s našom 28. Jesenskom pričom koja će i ove godine okupiti veliki broj izlagača i posjetitelja iz cijele regije pa i šire.

Sretni smo što smo u vrijeme pandemije neprestano bili u komunikaciji s mnogobrojnim delegacijama i gospodarstvenicima iz čitavog svijeta i što su ponovno najavili svoj dolazak na Jesenski sajam. Mnoge prezentacije, međunarodni poslovi, poslovne suradnje i važni gospodarski ugovori biti će opet prezentirani, ugovoreni i potpisani upravo na našem sajmu čime smo dokazali svoju vrijednost na međunarodnom tržištu.

Za potrebe izlaganja, a prema pravilima i uputama Udruženja međunarodnih sajmova – UFI i Svjetske zdravstvene organizacije – WHO, pripremili smo i uredili više od stopedeset tisuća kvadrata otvorenih i zatvorenih izložbenih prostora. Biti će to opet prilika za naše izlagače da kvalitetno predstave svoje proizvode i usluge.

U sklopu sajma održati će se i tradicionalna 28.državna stočarska izložba koja je s godinama postala najveća nacionalna izložba stoke na kojoj će se osim konvencionalnih pasmina predstaviti i hrvatske izvorne i zaštićene pasmine domaćih životinja.

Održati će se i 5. Peti element – sajam grijanja i obnovljivih izvora energije, 3.HOROP – sajam opreme za hortikulturu i 3. GRO-KO – sajam građevinske i komunalne opreme.

Program Sajma upotpuniti će mnogobrojna stručna predavanja, okrugli stolovi, razmjena znanja i iskustava, atraktivne prezentacije rada raznih strojeva i alata.

Svim posjetiteljima Jesenski sajam će pružiti sjajnu priliku da upoznaju i degustiraju tradicionalne domaće proizvode obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, koji će se, osim na izložbenim štandovima, prezentirati i posluživati u Sajamskom VIP restoranu.

Sve navedeno „začiniti“ ćemo bogatim zabavnim programom.

Pridružite nam se i prijavite za izlaganje na 28. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu! Predstavite svoje proizvode i usluge mnogobrojnim posjetiteljima te budite dio naše velike jesenske priče!

Za sva pitanja i dodatne informacije molimo Vas da se obratite našem Odjelu prodaje na E-mail:
prodaja@bj-sajam.hr; kovacic@bj-sajam.hr i brojeve telefona: +385(0)43 238 840; 238 852; 238 846


Vidimo se od 11. do 13. rujna na Sajamskom prostoru Gudovac!

MOGLO BI VAS ZANIMATI

VLASNICI SAJMA

NAŠI PARTNERI

PRIJAVE ZA IZLAGAČE

On-line prijava za izlagače. Samo nekoliko klikova i status izlagača je Vaš!